VVD De Bilt wenst iedereen een goede zomer!

De Zomerborrel van VVD De Bilt op zaterdag 27 juni was zonnig. Met een korte terugblik op de besluiten over het Zwembad in Bilthoven en de Vierstee in Maartensdijk, en met aankondiging van de najaarsactiviteiten.

Fractievoorzitter Christiaan van Nispen en wethouder Jolanda van Hulst gaven een korte terugblik op de recente besluiten over nieuwbouw van het zwembad Brandenburg in Bilthoven en de renovatie van de Vierstee in Maartensdijk. En ze blikten natuurlijk vooruit hoe de VVD een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van gemeente De Bilt, onder andere door de ondernemers in gemeente De Bilt te steunen bij verruiming van winkeltijden. De VVD huldigt het liberale standpunt dat niet de gemeente maar ondernemers zelf moeten kunnen beslissen over hun openingstijden.

Op de zomerborrel worden elk jaar nieuwe leden verwelkomd door het bestuur. Voorzitter Dick de Jong blikte ook vooruit: In het najaar is er een mooi pakket van activiteiten voor leden en niet-leden.  Met in ieder geval twee Politieke Cafés: op 21 september met Jeanine Hennis-Plasschaert, onze minister van defensie, en op 18 november met Erik Ziengs, de ondernemersspecialist van de VVD in de Tweede Kamer. Wordt vervolgd!

Op de facebookpagina www.facebook.com/winkelsdebiltzondagopen worden reacties verzameld over verruiming van winkeltijden en de zondagopening van winkels.