Kenneth Ruigrok

Kenneth Ruigrok: Een Ervaren Internationale Marketingprofessional


Kenneth Ruigrok is een ervaren professional in de internationale marketingwereld, bekend om zijn werk met vooraanstaande spelers in de FMCG-sector (Fast-Moving Consumer Goods). Zijn gedrevenheid voor resultaten en pragmatische, resultaatgerichte benadering onderscheiden hem in het veld.


Kenneth's bijzondere interesse in (Online) Media Management heeft geresulteerd in diverse innovatieve Branded Content-campagnes met de grootste Nederlandse omroepen. Hij heeft ook uitgebreide ervaring met online media, waaronder Facebook-campagnes en Search Engine Advertising (SEA).


Een van Kenneth's grootste krachten ligt in algemeen marketingmanagement, leiderschap en de ontwikkeling van medewerkers. Zijn ervaring met multiculturele, interdisciplinaire teams die over grote afstanden werken, getuigt van zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen.


Kenneth heeft in zowel Duitsland als Frankrijk gewoond en spreekt vloeiend Frans, Engels, Duits en Nederlands. Zijn internationale ervaring verrijkt zijn begrip van diverse markten en culturen.


Als een echte teamspeler staat Kenneth bekend om zijn inspirerende 'can-do' houding. Zijn vermogen om teams te motiveren en samen te brengen, gecombineerd met zijn uitgebreide kennis en ervaring in marketing, maakt hem een waardevolle aanwinst voor elk project of organisatie waar hij deel van uitmaakt.