Nieuwe fractievoorzitter VVD De Bilt

Christiaan van Nispen tot Sevenaer heeft binnen de VVD-fractie het fractievoorzitterschap overgedragen aan Kees Lelivelt. Christiaan blijft raadslid maar gaat andere wegen bewandelen, voor een bredere economische en politieke oriëntatie op zijn toekomst. Daarvoor is meer vrijheid en tijd noodzakelijk. De fractie: "We bedanken Christiaan voor zijn inzet in de afgelopen periode en zijn blij dat Christiaan zich blijft inzetten voor de VVD en Gemeente De Bilt."

Christiaan van Nispen tot Sevenaer is raadslid voor de VVD sinds 2006. Vanaf maart 2015 trad Christiaan op als fractievoorzitter. Hij heeft de VVD stem goed laten horen, onder andere voor de zondagsopenstelling van winkels in gemeente De Bilt. Hij zette voor 2016 in op economie, veiligheid en financiën: het verder stimuleren van de groei van de economie, om daarmee het prettig wonen in onze gemeente met goede voorzieningen te behouden, en betaalbaar te laten zijn zonder dat de lasten stijgen.

Kees Lelivelt is zelfstandig project- en programmamanager met ervaring o.a. in complexe bouwprojecten, renovatie en sociale woningbouw. Kees is gestart als fractie assistent in 2010, en is raadslid voor VVD De Bilt sinds 2014. Zijn ambitie is VVD De Bilt als lokale partij verder te brengen en in goede samenwerking leiding te geven aan de VVD fractie.

Kees: “De VVD ken ik als liberaal, open en concreet, en daar voel ik mij bij thuis. De VVD weegt af wat de goede balans is tussen noodzaak en burgerbelang. Wij luisteren naar bewoners, zetten ons in voor werkgelegenheid, doorstroming en veiligheid. En we houden het proces tot en met het eindresultaat scherp in de gaten.”