Afscheid burgemeester Arjen Gerritsen

Inwoners, ondernemers en organisaties uit de gemeente zijn van harte welkom om afscheid te nemen op donderdag 22 september van 17.00 tot 20.00 uur.

© gemeente De Bilt

Na een ambtstermijn van ruim negen jaar legt burgemeester Arjen Gerritsen zijn functie als burgemeester van De Bilt neer. Met ingang van 27 september 2016 wordt hij burgemeester van Almelo. Met deze benoeming keert Arjen Gerritsen terug naar de streek waar hij geboren en getogen is. Eerder meldde hij al ‘vereerd en heel gelukkig te zijn met het vertrouwen van de raad van de gemeente Almelo’. 

Afscheidsreceptie

Inwoners, ondernemers en organisaties uit de gemeente zijn van harte welkom om persoonlijk afscheid te nemen van de burgemeester op donderdag 22 september 2016 tijdens een receptie van 17.00 tot 20.00 uur. Eerder die middag zal de burgemeester officieel afscheid nemen tijdens een buitengewone raadsvergadering. De receptie vindt plaats op het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 in Bilthoven. 

Gemeentehuis gesloten

In verband met een besloten bijeenkomst op woensdag 21 september, zijn zowel het gemeentehuis als de milieustraat gesloten tussen 12.00 en 14.00 uur. Op donderdag 22 september is het gemeentehuis gesloten vanaf 15.00. De milieustraat is dan wel open. 

Procedure nieuwe burgemeester

Bij de procedure voor een nieuwe burgemeester zijn veel personen betrokken, zoals de gemeenteraadsleden, een vertrouwenscommissie en de commissaris van de Koning.