ledenvergadering en presentatie Alexander Monroziekenhuis

Op woensdag 12 oktober is er ledenvergadering VVD De Bilt, met na afloop een wandelende presentatie door Marjolein de Jong, directeur van het Alexander Monro ziekenhuis. De ledenvergadering en de presentatie zijn op het Berg en Bosch terrein, bij het Alexander Monro ziekenhuis in gebouw 94.

De ledenvergadering is toegankelijk voor leden vanaf 19.30 uur tot uiterlijk 20.45 uur,
De presentatie is vrij toegankelijk, ook voor niet leden, vanaf 20.45 uur tot 21.45 uur.

Op woensdag 12 oktober a.s. bieden VVD De Bilt en het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis u een kennismaking met innovatie in de zorg. Deze avond is vrij toegankelijk.
Marjolein de Jong, oncologisch chirurg en bestuurder van het Alexander Monro, neemt u graag mee in een ‘walking presentation’ over de ambitie van het ziekenhuis, de patiëntgerichte visie, behandeling van borstkanker, erfelijkheid, en meer.

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis ligt in de bossen rond Bilthoven. Bij binnenkomst vallen meteen de open ruimte en de ronde vormen op. De ontvangsthal doet dienst als wachtkamer voor patiënten, familieleden en andere gasten. De gastvrouw staat op van de tafel waaraan zij zit te werken en geeft de bezoeker een hand. Op een balie achterin staat een schaal met appels en een karaf water. En dit is wel degelijk een ziekenhuis met verzekerde zorg voor iedereen, volledig gespecialiseerd, met toegewijde medewerkers voor wie de patiënt centraal staat. (Zorgvisie, september 2016)

Het Alexander Monro is hét enige gespecialiseerde ziekenhuis voor borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Het ziekenhuis is landelijk toegankelijk en de zorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. De bevlogen professionals hebben gekozen zich te specialiseren in de borstzorg. Naast de beste medische zorg kenmerken volledige integratie van gastvrijheid, gecombineerd met oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid de aanpak. Er is ruim de tijd voor elk consult.

Locatie: Alexander Monro Ziekenhuis,Terrein Berg en Bosch, gebouw 94, Prof. Bronkhorstlaan 10, Bilthoven

Na de slagboom kunt u doorrijden tot gebouw 94 en dan parkeren bij P9. U wordt ontvangen bij de receptie.