Kom langs op de Politieke Markt De Bilt, zaterdag tussen 11 en 15 uur

Hebben jullie ideeën hoe het beter kan in gemeente De Bilt? Of wil je met ons meedenken en meedoen? Zaterdag staat VVD De Bilt op de Politieke Markt in de Mathildezaal van het gemeentehuis. Van 11 tot 15 uur. Kom even langs, we horen graag van je!

© Hans Lebbe, HLP Images

Op 21 maart 2018 zijn er Gemeenteraadsverkiezingen. Wilt u als inwoner invloed hebben op de verkiezingsprogramma’s en de kandidaten? Dan is nu het moment om in contact te komen met de verschillende partijen. Er is altijd behoefte aan mensen die meedenken en meedoen. En dat kan op verschillende manieren: door actief mee te denken als lid, met commissiewerk of bestuurswerk, en als lid van de gemeenteraad.

De markt is niet ingericht voor discussies over de politieke actualiteit. Het doel van de politieke markt is om inwoners laagdrempelig te laten kennismaken met de ideeën van de verschillende partijen in de gemeenteraad en de mogelijkheden om maatschappelijk actief te worden. Misschien wel politiek actief, maar ook voor andere activiteiten zoals organisatie van en communicatie over politieke evenementen en debatten. 


Wil je je aanmelden? stuur een bericht naar secretaris@vvd-debilt.nl