VVD Najaarscongres: Doen.

Graag nodigen wij je uit voor het Najaarscongres van de VVD op zaterdag 25 november in Nieuwegein (NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1). Dit najaar pakken we het anders aan, het programma is vernieuwd. We starten het congres met de Algemene Vergadering, waar onze nieuwe partijvoorzitter bekend wordt gemaakt. Aansluitend kun je deelnemen aan meerdere korte sessies met veel interactie.

Dit programmaonderdeel staat in het teken van onze lokale netwerken en debat. Vanzelfsprekend staan wij dit congres ook stil bij de naderende gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Het is tijd om de mouwen op te stropen en samen een geweldige campagne neer te zetten! Het congres wordt afgesloten door Mark Rutte.

Het complete programma van het congres vind je op de website van de VVD: www.vvd.nl/av

Aanmelden

Aanmelden voor het Najaarscongres kan via MijnVVD tot en met 17 november 12:00 uur (www.MijnVVD.nl ‘Evenementen’).

Hebben wij jouw aanmelding vóór 10 november 2017 om 12.00 uur ontvangen, dan ontvang je in de week van de Algemene Vergadering de  stempas (indien stemgerechtigd), thuis. De stempas wordt eenmalig verstrekt, dus vergeet je stempas niet mee te nemen naar het congres.

Congresstukken en leeswijzer:

Het programma voor het Najaarscongres vind je op de website van de VVD. Op 18 november wordt de Leeswijzer gepubliceerd.