Doe Mee met de VVD

VVD De Bilt koos voor het thema Nieuwe Energie en won dankzij het vertrouwen van de kiezers de verkiezingen in gemeente De Bilt. Maar nu begint het pas. Laat je stem horen, denk mee en doe mee. Word actief bij de gezelligste partij van Nederland. We kunnen je hulp goed gebruiken.

Word Lid

Voor slechts € 25,- lid zijn van de VVD? Dat kan met het VVD-introductielidmaatschap. Zo maak je kennis met de VVD en leer je of het lidmaatschap ook iets voor jou is. Het lidmaatschap stopt automatisch op 31 december 2018, je zit nergens aan vast. Je bepaalt zelf of je daarna lid wilt blijven.

Voordelen VVD-lidmaatschap

Meepraten: Zowel lokaal als landelijk kun jij de koers bepalen, meepraten en je stem laten horen (stemrecht krijg je na 6 maanden). Sluit je gratis aan bij een thematisch netwerk om mee te praten over een specifiek onderwerp dat jou aan het hart gaat.

Ontmoeten: Vergroot je netwerk, ontmoet gelijkgestemden en de politici van nu en de toekomst, zowel landelijk als bij het lokale netwerk van de VVD in de plaats waar je woont.

Ontwikkelen: Door actief te worden in de partij en deel te nemen aan opleidingen.

Krijgen: Toegang tot lokale en landelijke VVD-evenementen, 6 keer per jaar het ledenmagazine Liber en wekelijks de VVD nieuwsbrief.