Voorjaarscongres VVD

Reserveer vrijdag 25 en zaterdag 26 mei in je agenda! Dit voorjaarscongres hebben wij op de sportieve congreslocatie Papendal (Papendallaan 3, Arnhem) weer een bomvol programma. Vrijdagavond kijken we samen terug op de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart plaatsvonden en zal Klaas Dijkhoff de zaal toespreken. Op zaterdagochtend vindt de Algemene Vergadering plaats en de speech van Mark Rutte. Daarna hebben wij ieder uur, in iedere zaal een andere activiteit. Van debatteren, campagnevoeren, trainingen tot sport. Kortom: doe mee dit congres! Wij zien je graag in Papendal!

Agenda

Vanaf vandaag vind je hier het congresprogramma en de agenda: https://www.vvd.nl/activiteiten/voorjaarscongres-vvd/

Aanmelden 

Aanmelden kan tot en met 18 mei 12:00 uur voor het Voorjaarscongres via MijnVVD. Hebben wij jouw aanmelding vóór 11 mei om 12.00 uur ontvangen, dan ontvang je in de week van de Algemene Vergadering de  stempas (indien stemgerechtigd) thuis. De stempas wordt eenmalig verstrekt, dus vergeet je stempas niet mee te nemen naar het congres.

Op MijnVVD vind je de diverse arrangementen die worden aangeboden dit congres en de mogelijkheid om een introducé op te geven.