Provinciale Staten Verkiezingsdebat De Bilt

Voorafgaand aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 20 maart 2019 is er een Provinciale Staten Verkiezingsdebat De Bilt. Hieraan doen lijsttrekkers van verschillende partijen mee. Het debat staat gepland op woensdag 6 februari 2019 tussen 20.00 en 22.00 uur. De opzet is een debat met kandidaten van alle in de Staten zittende partijen om de aandacht te trekken voor de verkiezingen voor Provinciale Staten van Utrecht, daarmee de opkomst te verhogen, en de keuzes te verduidelijken. Het debat is een samenwerking van de Biltse afdelingen van CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, PvdA, SGP, SP, VVD en Bilts Belang, Beter de Bilt en de fractie Connie Brouwer.

Lijsttrekkersdebat woensdag 6 februari 2019, 20.00-22.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur

Locatie: De Vierstee, Nachtegaallaan 30 | 3738 EB Maartensdijk

De partijen en kandidaten in het verkiezingsdebat zijn:

50Plus, Mieke Hoek (1)

CDA, Derk Boswijk (1)

ChristenUnie, Arne Schaddelee (1)

D66, Marc de Droog (1)

GroenLinks, Huib van Essen (1)

PvdA, Rob van Muilekom (1)

PvdD, Hiltje Keller (1)

PVV, René Dercksen (1)

SGP, Bertrick van den Dikkenberg (1)

SP, Andrea Poppe (1)

VVD, André van Schie (1)

Het debat vindt plaats in De Vierstee in Maartensdijk.

De waterschap verkiezingen komen onder de aandacht bij de debatten met een stand en in de introductie. De debatten richten zich inhoudelijk op de verkiezingen voor Provinciale Staten Utrecht en het belang daarvan voor De Bilt.  

Voor actuele informatie over het Provinciale Staten Verkiezingsdebat De Bilt, zie www.facebook.com/provincialestatenverkiezingsdebatdebilt. Hier kondigen we het programma en de kandidaten voor het lijsttrekkersdebat aan en zijn ook reacties op het debat in de media te vinden.


Graag tot ziens op 6 februari!