Klimaatevent!

In maart zijn de klimaattafels doorgerekend.. tijd voor een event met Nederlandse en Europese inzichten: actualiteiten en kansen voor Nederland! Daarom zijn zowel Minister Eric Wiebes, Europarlementariër Jan Huitema en Tweede Kamerlid Dilan Yeşilgöz aanwezig op zaterdagochtend 13 april in Wageningen.

© WUR

Programma


9:30u     inloop, ontvangst met koffie/ thee


10:00u   start programma


Minister Eric Wiebes over Klimaat: stand van zaken n.a.v. de klimaattafels, VVD verantwoordelijkheid, kansen en kort ingaand op de link met Brussel.


Europarlementariër Jan Huitema over Klimaat en innovatie: "Brussel perspectief", wat is er bereikt in Brussel, wat wil hij doen na de Europese verkiezingen, en Jan zal de kansen en potentieel van de Nederlandse landbouw uitlichten mbt het leveren van bijdragen in het behalen van klimaatdoelen.


Vanzelfsprekend zullen er n.a.v. de presentaties, en sowieso de actualiteiten n.a.v. klimaattafels en doorrekeningen daarvan, veel vragen zijn.

We nemen hiervoor ruim de tijd: vragen en discussie zullen gemodereerd worden door Tweede Kamerlid, woordvoerder Energie & Klimaat, Dilan Yeşilgöz


De heren Wiebes en Huitema zullen ingaan op kansen. Wij willen graag in gesprek gaan met mensen die concreet kansen zien, en deze in de praktijk uitvoeren.


We doen dit in de vorm van een interview door Dilan.


Einde rond 12:30u


Aanmelden

Let op: dit event is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk ivm beperkt aantal plaatsen. Vanzelfsprekend is dit event toegankelijk voor iedereen, dus je hoeft geen VVD lid te zijn om je aan te melden. Aanmelden kan via: mijnvvd dit geldt ook voor niet-VVD-leden.


Dit event is een samenwerking tussen EnergyLab, en de Thematische Netwerken Liberaal Groen, LNV, EZ & Innovatie (EZI). 


Locatie: Wageningen Universiteitscampus: Speakers Corner, gebouw 115, Stippeneng 2, WageningenOPROEP

Wil jij op het podium of ken je iemand die op het podium zou passen omdat iedereen, en zeker Den Haag en Brussel, zijn/haar verhaal moet horen? Mail ons!


We willen je naam, mail adres, telefoonnummer en in max. 200 woorden jouw innovatie; welk probleem heb je opgelost/ wat was je inspiratie, en wat de innovatie origineel maakt.

Stuur dit uiterlijk maandag 8 april naar: energylab@vvd.nl met in subject INTERVIEW


Eis: je dient zaterdag 13 april aanwezig te zijn bij het event!


Als je behoort tot de selectie nemen we contact met je op en kunnen we evt. nog aanvullende informatie opvragen.


NB. Dit is géén podium voor bedrijfspresentaties, productverkopen of subsidie-aanvragen!


Selectie o.a. op basis van originaliteit en wauw-factor.