VVD De Bilt nodigt U uit: Deel Uw visie over de Omgevingsvisie!

Als inwoner van De Bilt heeft u een unieke kans om direct invloed uit te oefenen op de Omgevingsvisie. We organiseren drie open fractievergaderingen op verschillende locaties in de gemeente. Hier kunt u in gesprek gaan met de fractieleden van VVD De Bilt en uw zorgen, ideeën en visie delen. Uw inbreng is cruciaal voor het vormgeven van een Omgevingsvisie die werkelijk weerspiegelt wat er leeft onder de burgers.


Details van de Inloopavonden:


Maandag 15 april – De Vierstee, Maartensdijk om 20.00u 

Woensdag 17 april – Oude Raadszaal, Jagtlust, Bilthoven om 20.00u 

Maandag 22 april – Dorpshuis, Hollandsche Rading om 20.00u 


We willen een Omgevingsvisie ontwikkelen die duurzaam, leefbaar en toekomstbestendig is. Of u nu zorgen heeft over lokale ontwikkelingen, suggesties wilt doen voor verbeteringen, of gewoon meer wilt weten over de richting die we opgaan, deze avonden bieden u de perfecte gelegenheid.

Mis deze kans niet om uw inbreng te laten horen en direct bij te dragen aan de toekomst van De Bilt. Uw betrokkenheid is wat onze gemeente sterk en verenigd houdt. Laat ons samenwerken om De Bilt een nog betere plek te maken voor iedereen.

Voor meer informatie en updates, bezoek onze website en volg ons op sociale media. Overweeg lid te worden van de VVD De Bilt om samen met ons te bouwen aan een gemeente waar we trots op kunnen zijn. We hopen u te mogen verwelkomen op een van de inloopavonden!