Vliegende start najaarsactiviteiten VVD De Bilt

De VVD werkt aan een vrijer, veiliger en welvarender Nederland. Ook in Gemeente De Bilt. En daarom wil de VVD graag activiteiten bieden voor alle inwoners van de gemeente. Vlak bij huis kunt u luisteren naar en praten met Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert, zij spreekt over vrijheid en veiligheid. En met Tweede Kamerlid en MKB specialist Erik Ziengs, hij spreekt over welvaart, onze economie en de ontwikkelingen voor ondernemers. VVD De Bilt organiseert ook een introductie gemeentepolitiek en een introductie liberale beginselen. Alle activiteiten zijn open, voor leden en niet-leden.

Politiek Café met Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert

Maandag 21 september 2015 om 20.00 uur in Café van Miltenburg, Oude Brandenburgerweg 32, Bilthoven. Inloop vanaf 19.30 uur.

Jeanine Hennis Plasschaert: 'Ons land rust op drie stevige pijlers: vrijheid, veiligheid en welvaart. Dat maakt Nederland nog altijd tot één van de meest stabiele en welvarende landen ter wereld. Defensie is dagelijks actief om die pijlers te beschermen en te versterken, in Nederland en daarbuiten. Want werken aan vrijheid en veiligheid, is voor handelsland Nederland van groot belang. De krijgsmacht doet daarmee belangrijk werk voor alle burgers en bedrijven in Nederland. Een sterke krijgsmacht voor een welvarend Nederland. Daar sta ik voor.' 

Het Politiek Café kent een presentatie, een uitwisseling van vraag en antwoord, en natuurlijk een gezellige borrel na afloop.

Politiek Café met Tweede Kamerlid en MKB specialist Erik Ziengs

Woensdag 18 november  2015 om 21.00 uur in Café van Miltenburg, Oude Brandenburgerweg 32, Bilthoven.

Erik Ziengs houdt zich als Kamerlid vooral bezig met het midden- en kleinbedrijf, toerisme, ondernemerschap, ZZP'ers en vermindering administratieve lastendruk. 

Het Politiek Café kent een presentatie, een uitwisseling van vraag en antwoord, en natuurlijk een gezellige borrel na afloop.

Introductie in de (gemeente-) politiek 

Woensdag 14 oktober 2015 om 20.00 uur in HF Wittecentrum, Henri Dunantplein 4, De Bilt. Aanmelden via secretaris@vvd-debilt.nl 

Wilt u politiek actief worden, kennismaken met raadsleden, of wilt u weten hoe de politiek werkt? Kom dan naar deze avond met korte inleidingen van een raadslid, wethouder, en burgemeester, en doe mee aan een rollenspel.

Introductie liberale beginselen

Woensdag 16 december 2015 om 20.00 uur in HF Wittecentrum, Henri Dunantplein 4, De Bilt. Aanmelden via secretaris@vvd-debilt.nl

Liberalisme heeft een rijke geschiedenis en ontwikkelt zich nog steeds. De VVD is een liberale partij die veel doet aan opleiding en training. Graag neemt VVD De Bilt u mee in het liberale denken en hoe dat actueel is.

De bovenstaande activiteiten zijn open, voor leden en niet-leden.