Nieuwe informatiegids De Bilt 2015-2016

De nieuwe editie van de informatiegids voor de gemeente De Bilt is verschenen (gebaseerd op de voormalige Wegwijzer van de gemeente De Bilt). Deze is in beperkte oplage gratis op te halen, en digitaal beschikbaar via de website www.debilt.smartmap.nl en de gemeentegids app.

Vanaf dit jaar geeft uitgever Akse Media de gids in eigen beheer uit. Deze informatiegids wordt door de gemeente De Bilt verstrekt aan nieuwe inwoners en andere belangstellenden. Daarnaast zorgt Akse Media ervoor dat de gids in beperkte oplage gratis is af te halen in:

Bilthoven

Gemeentehuis, Soestdijkseweg Zuid 173

Het Lichtruim (balie verzamelgebouw scholen/CJG/Kunstenhuis), Planetenbaan 2

Bibliotheek (gevestigd in Het Lichtruim), Planetenbaan 2

Informatiecentrum Bilthoven bouwt, Julianalaan 1

MENS Servicecentrum Schutsmantel, Gregoriuslaan 35

WVT, Talinglaan 10

Groenekan

Dorpshuis De Groene Daan, Groenekanseweg 87

Hollandsche Rading

Dorpshuis Hollandsche Rading, Dennenlaan 57

Westbroek

Dorpshuis Westbroek, Prinses Christinastraat 2

De Bilt

Cultureel en vergadercentrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4

MENS Servicecentrum De Bilt, Prof. Dr. P.J.W. Debijeweg 1

Maartensdijk

De Vierstee, Nachtegaallaan 30

MENS Servicecentrum Maartensdijk / Dijckstate, Maertensplein 96

Digitaal

De informatiegids De Bilt wordt niet alleen op papier, maar ook digitaal door Akse Media uitgegeven: www.debilt.smartmap.nl. De uitgever heeft zelfs een toegankelijke digitale gids ontwikkeld welke voldoet aan prioriteit 2 van de webrichtlijnen van Stichting Waarmerk Drempelvrij. Deze is speciaal geschikt voor inwoners met een leeshandicap.

Gemeentegids App

De nieuwste toepassing is de Gemeentegids App, voor Smartphone of Tablet te downloaden in GooglePlay en AppStore. Onder de naam Gemeentegids App zijn 2 miljoen actuele adressen in heel Nederland, met bijbehorende informatie, altijd en overal te raadplegen. Wat u ook zoekt, de Gemeentegids App leidt u, dankzij de ingebouwde GPS, vanaf de plek waar u zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging. Met daarbij de mogelijkheid om direct vanuit de vermelding de website te bezoeken, het bijbehorende telefoonnummer te gebruiken of de route ernaartoe weer te geven.