Wat heeft VVD Provincie Utrecht gedaan voor gemeente De Bilt?

Tijdens de aftrap voor de verkiezingscampagne in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft de VVD lijsttrekker voor de Provinciale Staten, Arthur Kocken, in aanwezigheid van onder andere minister Stef Blok, de speciale webpagina www.vvdpsutrecht.nl/op-de-kaart onthuld. Kiezers kunnen zo heel duidelijk op de Provinciekaart zien wat de VVD in de afgelopen vier jaar heeft neergezet en wat er in hun gemeente is verbeterd. Voor De Bilt zijn dat onder andere de tunnels onder het spoor, en nieuwe fietstunnels bij de Utrechtseweg. Goed voor veiligheid en bereikbaarheid en economie van gemeente De Bilt!

VVD Koersvast als App

Campagneleider Yvonne Bottema presenteerde nog een noviteit. Voor het eerst in Nederland is een verkiezingsprogramma als app beschikbaar: VVD Koersvast! Dit is de vierde wijze voor de kiezer om kennis te nemen van het VVD-programma: via de campagnewebsite, de te downloaden versie in pdf, de luisterversie en nu dus voor smartphones in de app-store:https://itunes.apple.com/nl/app/vvd-ps-utrecht/id927650273?l=en&mt=8

Belastinggeld

Lijsttrekker Arthur Kocken: “De VVD vindt het belangrijk dat inwoners kennis kunnen nemen van wat we beloofd en bereikt hebben, waar belastinggeld op is ingezet. Dat wordt nu op de website zichtbaar. Mensen kunnen zien wat de provincie voor hun eigen omgeving betekent. En met de app erbij kunnen mensen wanneer en hoe het ze zelf uitkomt kennis nemen van ons programma. Dat past bij een partij die zich in de afgelopen jaren zo heeft ingezet voor innovatie.”