VVD De Bilt presenteert..

VVD De Bilt presenteert: het team van kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Met Nieuwe Energie!

© Jitte Milder, Jaezz

Op de foto, van links naar rechts: Mark Dijk, Kees Lelivelt, Jacqueline Schepens, Dorine Zwaan, Michiel Verveld, Christiaan van Nispen tot Sevenaer, Bart van de Kerkhof, Harman Kloos, Onno Lamme, Leontine Kok, Gert Jan Weierink, Fred van Lemmen, Eelco Dalmeijer, Jacqueline Vaessen, Enny Doornenbal, Henric de Jong Schouwenburg en Thomas Schaapherder. Niet op de foto: Yasemin Akbaba en Martijn Julius.

Lijsttrekker Fred van Lemmen: ‘We gaan voor winst van de VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen in De Bilt. Met ‘Nieuwe Energie’, dat is de titel van ons verkiezingsprogramma voor de vernieuwing die de VVD wil. En met een kandidatenlijst die een krachtig nieuw team toont, met een mix van nieuwe en bekende gezichten. Als team gaan wij campagne voeren en in gesprek met inwoners.'

Kandidatenlijst VVD De Bilt

1 Fred van Lemmen (lijsttrekker)

2 Leontine Kok                                                                  

3 Eelco Dalmeijer

4 Enny Doornenbal-Boogaard

5 Kees Lelivelt

6 Thomas Schaapherder

7 Henric De Jong Schouwenburg

8 Harman Kloos             

9 Christiaan van Nispen tot Sevenaer

10 Michiel Verveld

11 Dorine Zwaan

12 Bart van de Kerkhof

13 Jacqueline Schepens

14 Yasemin Akbaba

15 Onno Lamme

16 Martijn Julius

17 Gert Jan Weierink

18 Mark Dijk (lijstduwer)

19 Jacqueline Vaessen (lijstduwer)

Zie ook de campagnewebsite van VVD De Bilt voor het verkiezingsprogramma Nieuwe Energie, de kandidaten en de aanpak van de kernen.